Love Island US keert terug met bizarre twist

We can't wait!

Onlangs werd bekend gemaakt dat Love Island Nederland binnenkort een nieuw seizoen krijgt. Maar daar blijft het niet bij. Ook Love Island US krijgt een nieuw seizoen. Enne, dit derde seizoen krijgt een wel heel bizarre twist.

Vertraging

Het gloednieuwe seizoen van Love Island Nederland laat vanwege het coronavirus nog even op zich wachten. Ook moeten we even geduld hebben voor de Britse variant, aangezien ook bij deze opnames de pandemie voor vertraging zorgde.

Over de datum waarop de Amerikaanse versie van Love Island wordt gelanceerd is ook nog niet veel duidelijkheid, maar wel wisten de makers van het tv-programma een juicy detail over het gloednieuwe seizoen te onthullen.

Bizarre twist

Naar verwachting zal het derde seizoen van Love Island US worden opgenomen in het prachtige Hawaii én krijgt het programma een bizarre twist. De makers zullen een element van een andere realityshow toevoegen – en dan hebben we het over Big Brother. Het derde seizoen krijgt namelijk een livestream optie waarbij we de Islanders 24/7 kunnen volgen. We hoeven dus geen enkel juicy moment meer te missen!

Wanneer het derde seizoen van Love Island US precies wordt uitgezonden is nog onduidelijk. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit seizoen ook weer op Videoland verschijnen. To be continued!

Bron: Beautify | Beeld: Love Island US

Laatste nieuws