doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Gloednieuw seizoen Temptation Island USA staat vanaf déze datum op Videoland

Zo gaat het nu met de Temptation Island USA-koppels uit seizoen twee

Hoe staat het er nu voor met hun liefdeslevens?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Temptation Island USA

Het spiksplinternieuwe seizoen van Temptation Island USA ging afgelopen donderdag van start op Videoland. Vier stellen zoeken middels het programma uit of ze met de ware zijn. Maar hoe gaat het nu met de lovebirds die vorig seizoen meededen aan de ultieme relatietest?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Wild seizoen

Seizoen twee van Temptation Island USA mogen we best als wild omschrijven. Zo reden een aantal koppels vrij snel een scheve schaats en werden een aantal relaties verbroken. Hoe het nu met de stellen gaat? We hebben de deelnemende koppels van seizoen twee voor je op een rijtje gezet.

Gavin en Esonica

Gavin en Esonica zijn 1,5 jaar samen als ze besluiten mee te doen aan Temptation Island. Esonica en Gavin werden als stel al snel een fan favorite. Gavin wilde niets liever dan Temptation Island verlaten met zijn grote liefde, maar Esonica dacht hier anders over. Aan het eind van het programma verbrak ze dan ook haar relatie met Gavin.

Esonica had haar oog namelijk op de knappe single Kareem laten vallen. Helaas was Esonica en Kareem geen lang en gelukkig liefdesleven beschoren; hun romance hield niet lang stand. Het lijkt erop dat Gavin en Esonica allebei momenteel als vrijgezel door het leven gaan.

Ashley en Casey

Casey en Ashley wisten de tongen bij de kijkers meerdere keren behoorlijk los te maken. De twee wilden tijdens Temptation werken aan hun relatie, maar uiteindelijk besloot Ashley werk te maken van vrijgezel Ben. Iets wat Casey niet in de koude kleren ging zitten. Casey zette alles op alles om Ashley terug te winnen en vroeg haar tijdens het laatste kampvuur zelfs ten huwelijk.

Na Temptation wilde Ashley met Ben verder, maar ze had nog even een rendez-vous met Casey. Dit betekende dan ook een eind voor haar relatie met Ben. Hoe het nu tussen Ashley en Casey gaat? Het lijkt erop dat de twee hun relatie niet alsnog konden lijmen. Naar verluidt zijn Ashley en Ben allebei single.

Rick en Ashley

Goed, door naar een andere Ashley. Rick en Ashley hadden al zo’n vier jaar lang een knipperlichtrelatie. Rick had in het verleden weleens een slippertje gemaakt en Ashley was dan ook huiverig om mee te doen aan Temptation. Het was echter niet Rick die op de eerste avond een spannende avond met een single had, maar Ashley. Rick wilde dan weer uitzoeken of zijn connectie met Medina meer kon worden.

Toch besloten Rick en Ashley na Temptation aan hun relatie te werken. Helaas was hun relatie niet te redden en gingen de twee toch uit elkaar. Het lijkt erop dat ze allebei momenteel single zijn.

David en Kate

And last but not least: David en Kate. De driejarige relatie van de twee was niet bepaald stabiel en dat werd ook tijdens de opnames van het programma duidelijk. David had namelijk al snel een spannend avontuurtje met een van de single dames.

Tóch wist Kate alle kijkers van Temptation tijdens de reünie te verbazen toen ze deelde dat zij en David hun relatie nóg een kans gaven. Hun relatie liep uiteindelijk toch écht op de klippen. Kate is momenteel gelukkig in de liefde met spa-eigenaar Anand Sukhadia. Het is niet bekend of David een relatie heeft.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');