Jaaaa: nieuw seizoen Love Island op komst!

Nog meer om naar uit te kijken!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Love Island

Aan het begin van deze week schreven we nog over dat er een tweede seizoen van Temptation Island: Love or Leave komt en nu lijkt er ook een nieuw seizoen van Love Island in de maak te zijn. Genoeg om naar uit te kijken dus!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Casten

Oud-deelneemster Lisa van Zuylen heeft in een YouTube-video namelijk verklapt dat de productie volop aan het casten is. Een vriendin van haar is namelijk gevraagd voor het nieuwe seizoen. "Zij is gevraagd, zoals heel veel mensen in Nederland, voor weer een nieuw seizoen Love Island", vertelt Lisa.

Regels

"Er wordt namelijk weer volop gecast. Ik weet niet of jullie het hebben meegekregen, maar als je mee wil doen, geef je dan deze week op, want volgens mij zijn ze deze week aan het casten", gaat ze verder.

Ook vertelt de oud-deelneemster wat je precies moet doen mocht je reactie terug krijgen van de productie. "Zij moet even een filmpje maken. Ik ben zo blij dat mijn jaar niet in deze coronatijd was, want een casting face-to-face is toch veel makkelijker dan dat je een beetje in je bikini rondjes gaat lopen in je woonkamer en over jezelf gaat vertellen", aldus Lisa.

Het zal hoogstwaarschijnlijk nog wel even duren voordat het nieuwe seizoen te zien zal zijn, aangezien Lisa meldt dat de kandidaten beschikbaar moeten zijn van mei tot en met juni.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');