Wil je zien: de officiële trailer van Just Say Yes staat online

De langverwachte Netflix-film is vanaf déze datum te bekijken.

De long-awaited romcom Just Say Yes is bíjna te zien op Netflix. Vanaf vandaag krijgen we alvast een voorproefje met de officiële trailer.

Bekende cast

In de romantische Netflix-film maken heel wat Nederlandse acteertalenten hun opwachting. Yolanthe Cabau en Noortje Herlaar spelen twee zussen die niet altijd samen door één deur kunnen. Als de bruiloft van Lotte onverwacht wordt afgeblazen en haar zus zich kort daarna verlooft, lopen de spanningen dan ook hoog op…

Ander grote namen die in de film spelen zijn Jim Bakkum, Tino Martin, Kim-Lian van der Meij, Nienke Plas, Josylvio en Pip Pellens.

Official trailer

De trailer licht alvast een tipje van de sluier op over wat de film ons gaat brengen. Liefdesverdriet, trouwjurken, rivaliteit, struggles op werk en natuurlijk een flinke dosis romantiek. See for yourself!

2 april

We moeten nog een paar weken wachten tot we weer een avondje Netflix kunnen vullen met deze film. Vanaf 2 april is Just Say Yes exclusief te zien bij de streamingsdienst. Ook leuk: niet alleen in Nederland kunnen we van het romantische drama genieten, want de film gaat meteen internationaal in première.

Beeld: Netflix / Just Say Yes

Laatste nieuws