Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yolanthe Cabau openhartig over heftige periode: 'Alsof de grond onder je wegzakt'

De actrice vertelt over de moeilijke periode na haar scheiding met Wesley Sneijder.

Yolanthe Cabau

Na de scheiding met Wesley Sneijder ging Yolanthe Cabau door een heftige peridode. De actrice heeft er naar eigen zeggen keihard voor gevochten om zich beter te voelen. Aan RTL Boulevard doet Yolanthe openhartig haar verhaal.

Roerige periode

In gesprek met Bridget Maasland doet Yolanthe een boekje open over de beslissingen die ze destijds moest nemen. Zo besloot ze na haar scheiding naar Los Angeles te verhuizen met zoontje Xess Xava. En dit vond de actrice behoorlijk spannend. "Verandering is eng, voor ons allemaal", legt ze uit.

"Wij mensen houden niet heel erg van verandering, dus je veilige haventje is dan je gezin, partner, waar je woont, waar je werkt, je regelmaat, dat is eigenlijk je houvast. Als dat in één keer verandert zonder dat je het aan ziet komen of er gebeurt iets heel heftigs, heb je het gevoel alsof de grond onder je wegzakt. Dat had ik."

Meditatie

Hoe moeilijk verandering ook kan zijn, de actrice weet maar al te goed dat het ook veel goeds met zich meebrengt. "Je wil vasthouden aan iets wat er niet meer is. Dat is heel moeilijk, dat loslaten. En accepteren dat die verandering er is, is een heel moeilijk proces. Maar als je daar eenmaal komt, gaan er ook nieuwe deuren open natuurlijk."

Naar eigen zeggen zit de actrice op dit moment heel erg goed in haar vel. Dit is haar onder andere gelukt met meditatie. "Je verbindt met je hogere zelf", legt ze uit. "Eerst dacht ik altijd: allemaal zweverig en zo. Maar het is echt waar, ik heb het zelf ervaren."

Eigen platform

Enne, het lijkt erop dat Yolanthe haar wijsheden gaat delen met de rest van de wereld. Ze lanceerde gisteren haar eigen lifestyle platform Cabau Lifestyle. “Het is een platform waarmee ik vrouwen wil inspireren om hun inner strength te vinden", weet Yolanthe te vertellen.

Op Cabau Lifestyle zal Yolanthe "haar geheimen en complete levensstijl" met haar bezoekers delen. “Elke maand deel ik iets nieuws over voeding, recepten, sportkleding, begeleidende meditatie, workout videos, beautyproducten, yoga en accessoires.”

Misschien ook voor jou:
Yolanthe Cabau deelt groot nieuws: ‘Ik wil vrouwen inspireren’
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • BrunoPress