Temptations Sonny over liefdesverdriet

"Ik was echt een natte tosti op dat moment."

Temptation Island: Love or Leave was voor Sonny naar eigen zeggen 'een hel'. Hij zag hoe pretty boy Ricky het hart van zijn vriendin Jaydi wist te veroveren en moest dan ook flink slikken toen zij het uitmaakte middels een videoboodschap. Nu vertelt hij openhartig over zijn liefdesverdriet.

Eerste liefde

In de nieuwste aflevering van De Eerste Keer van BNN's Spuiten & Slikken vraagt Emma Wortelboer Sonny over zijn eerste keren. Daar komt ook de vraag naar zijn eerste keer liefdesverdriet voorbij. Dat was met zijn zomerliefde toen hij jong was, vertelt hij.

“Die zomerliefde bleek uiteindelijk twee vriendjes te hebben. Dat heeft me op jonge leeftijd wel helemaal uit elkaar gescheurd. Je voelt je erg in de maling genomen. Ik wilde niet meer bij haar zijn, maar toch ook weer wel”, aldus Sonny. “Ik heb toen wel een paar maanden liefdesverdriet gehad. Dan ging ik zielige liedjes van Gordon luisteren. Ik was echt een natte tosti op dat moment.”

Liefdesverdriet om Jaydi

Sonny vertelt dat hij uit zijn eerste keer liefdesverdriet enkele belangrijke levenslessen heeft gehaald. “Liefde is het mooiste, maar ook het pijnlijkste. Daar moet je niet te lang in blijven hangen.” Deze levensles heeft hij naar eigen zeggen ook meegenomen na Temptation Island: Love or Leave. “Na Temptation zou ik ook met liefdesverdriet weg moeten gaan, maar ik heb geen liefdesverdriet”, onthult hij.

“Ik hoop gewoon dat Jaydi super gelukkig wordt”, gaat Sonny verder. “Ik weet dat ik weer lekker in mijn vel zit. Ik kan weer vrij gaan en staan waar ik wil, zonder verantwoordelijkheid af te leggen.”

Bron: YouTube (Spuiten en Slikken) | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws