Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jim Bakkum krijgt bizar verzoek via Instagram

Hier zit een luchtje aan.

Jim Bakkum

Dat de DM's van Jim Bakkum volstromen met liefdesbetuigingen van hysterische fans, dat kunnen we ons wel voorstellen. Maar naast zulke liefdevolle berichtjes, krijgt hij ook weleens een verzoek waar behoorlijk letterlijk een luchtje aan zit.

Bizar verzoek

Waar veel fans de inbox van Jim induiken in de hoop een berichtje terug te krijgen of wellicht een handtekening te scoren, komt één persoon met een wel heel bijzonder verzoek. "Hoi Jim, mag ik misschien gedragen onderbroeken van je kopen?", stuurt een anonieme gebruiker naar de zanger.

Een te bizar en grappig verzoek om te negeren, besluit Jim. "Ja, natuurlijk! Hoeveel wil je ervoor geven?", antwoordt hij het op het berichtje. De prijs maakt blijkbaar niet uit, maar hangt wel af van 'hoe vies' de onderbroeken zijn. Daarin blijkt een beslissende factor de hoeveelheid scheten die Jim laat. "Redelijk vaak! Hoe viezer hoe beter?", checkt de zanger nog even. "Ja, precies dat. Stinken je scheten erg?", vraagt de anonieme persoon. "Flink!", antwoordt Jim kort maar krachtig.

Stinkend rijk

Jim deelt het hilarische gesprek op zijn Instagram met de caption: "Handeltje hoor." Binnen no time stromen de reacties van bekend Nederland binnen. "Dus... jij hebt echt overal schijt aan?", grapt Charly Luske. "Hou op hoor", reageert Fred van Leer. Ook Bas Smit en Ellemieke Vermolen kunnen hun lach niet inhouden.

Uit de reacties blijkt dat Jim niet de enige is die dit bizarre verzoek in zijn DM's kreeg. Ook de onderbroeken van zanger Kaj van der Voort blijken erg in trek. "Jij ook al?! Zullen we een package deal maken voor ze? Twee halen, anderhalf betalen?", schrijft hij onder de post. Een andere volger ziet wel iets in dit handeltje: "Makkelijk stinkend rijk worden."

Misschien ook voor jou:
Jim Bakkum over toekomst dochters: ‘Ik hoop dat ze minder opgroeien met de Kylie Jenners van de wereld’
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram