Is dit de nieuwe liefde van Love Islands Victoria?

De knappe Victoria lijkt een oogje te hebben op déze profvoetballer.

De liefde tussen Love Islands Victoria en Ziggy is inmiddels al een lange tijd voorbij. Maarre, het lijkt erop dat Victoria een crush heeft op een nieuwe man in haar leven.

Speurneuzen

Hoewel de blondine herself nog niets heeft losgelaten over deze speculaties, bewijzen de speurneuzen van Love Reality dat Victoria regelmatig liefdevolle reacties achterlaat onder de posts van profvoetballer Jay Gorter. De knappe Jay is de doelman van Keuken Kampioen Divisie-club Go Ahead Eagles uit Deventer.

Reacties als “Lekker schat”, “Knap” en “Ga je lekker”, verschijnen regelmatig onder de Instagram-foto's van Jay. Ook wist de oplettende kijker een glimp van een jongen met donker haar in de vlog van Victoria te spotten. Wanneer hier in de reacties naar gevraagd werd, antwoordde Victoria: “Hahaha – inclusief een aantal lachende emoji's.” Ooh la la…

Victoria en Ziggy

Victoria was voor een lange tijd samen met Ziggy. De twee leerden elkaar kennen tijdens hun Love Island-avontuur. Al vanaf de eerste aflevering was het koppel gek op elkaar, en ook na de uitzendingen bleven de twee nog zeker een jaar bij elkaar. Toch strandde hun relatie in oktober 2020.

“Ziggy en ik zijn uit elkaar, omdat ik merkte dat we te verschillend dachten over bepaalde dingen”, vertelde Victoria destijds aan RTL Boulevard. “Het kwam ook doordat er een leeftijdsverschil van acht jaar was. Ik kon mij niet voor honderd procent geven en ik wil pas met iemand zijn als ik helemaal zeker weet dat ik met degene een toekomst wil opbouwen. Ik ga me nu volledig focussen op mezelf en op mijn eigen ontwikkeling.”

Of Victoria de liefde opnieuw gevonden heeft bij de knappe Jay? Dat weten we helaas niet zeker. To be continued…

Bron: Love Reality | Beeld: RTL

Laatste nieuws