doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Love Islands Lotte van Leeuwen over hoe het gaat na relatiebreuk: ‘Ik heb ups en downs’ 

'Déze influencer is te zien in het nieuwe seizoen van Love Island'

Oeh!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Love Island

Nu Temptation Island: Love or Leave is afgelopen, kunnen we niet wachten tot ons favoriete datingprogramma Love Island weer op de buis komt. Enne, het lijkt erop dat een van de deelnemers al bekend is.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Nieuw seizoen

Twee weken geleden liet Love Islands Lisa van Zuylen weten dat een nieuw seizoen van het programma op komst is. Ze verklapte in een YouTube-video dat de productie volop aan het casten is. Een vriendin van haar was namelijk gevraagd voor het nieuwe seizoen. "Zij is gevraagd, zoals heel veel mensen in Nederland, voor weer een nieuw seizoen Love Island", vertelde Lisa.

"Er wordt namelijk weer volop gecast. Ik weet niet of jullie het hebben meegekregen, maar als je mee wil doen, geef je dan deze week op, want volgens mij zijn ze deze week aan het casten", aldus de blondine. Het zal hoogstwaarschijnlijk nog wel even duren voordat het nieuwe seizoen te zien zal zijn, aangezien Lisa meldde dat de kandidaten beschikbaar moeten zijn van mei tot en met juni.

Bekende influencer

Enne, als we het Instagram-account Juice Channel mogen geloven, gaan we een bekend gezicht zien in het nieuwe seizoen van Love Island. Marianna van Leeuwen schijnt namelijk op zoek te zijn naar true love en vliegt daarvoor maar al te graag naar een zonovergoten eiland.

Doesn't ring a bell? Je kunt Marianna kennen van de spraakmakende documentaire Hans Betaalt de Schade, waarin we een kijkje namen in het leven van prachtige jonge vrouwen en hun sugardaddies. Het lijkt er dus op dat ze de rijke mannen achter zich laat en op zoek gaat naar de ware liefde. To be continued...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');