Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vrouw onthult: 'Mijn vriend heeft pikante video's van andere dames op zijn telefoon'

'Er stonden zelfs schermopnames in van een vriendin van hem!'

vrouw pikante video's

Mandy* is al drie jaar samen met haar partner Mike. Er was eigenlijk nooit een reden om hem te wantrouwen, maar wanneer Mandy ineens allerlei video's van andere meiden ziet op zijn telefoon, begint ze te twijfelen. Op Reddit doet ze haar verhaal en vraagt om advies.

Geen wantrouwen

"Gisteren was ik spelletjes aan het spelen op de telefoon van Mike", begint Mandy haar verhaal. "Ik lag in bed en wisselde een beetje af van spelletjes en TikTok-video's. Mike speelde in de woonkamer op zijn Xbox. Eigenlijk heb ik nooit echt wantrouwen maar hem gehad, maar het valt me wel op dat hij altijd geheimzinnig doet over zijn telefoon."

"Ik heb het eigenlijk altijd afgewimpeld", gaat Mandy verder. "Het leek namelijk niet alsof hij iets voor me verborgen hield, plus we weten elkaars wachtwoorden. Daarnaast mocht ik altijd op zijn telefoon als ik daarom vroeg, waardoor ik geen problemen zag. Echter, weet ik niet of hij wist dat ik op zijn telefoon spelletjes speelde."

Video's en schermopnames

"Ik weet dat het misschien verkeerd was van mij, maar ik verveelde me na twee uur niks doen. Ik besloot om zijn foto's te bekijken", aldus Mandy. In eerste instantie zag ze niks raars, totdat ze een privé-map zag. "We filmen soms wanneer we intiem zijn en in deze map staan deze video's. Toch zat het me niet lekker en besloot ik om in de map te kijken. Maar tot mijn verbazing stonden er veel meer video's tussen dan dat ik had verwacht!"

"Er stonden zelfs schermopnames in van een vriendin van hem die professioneel danst", legt Mandy uit. "Ik denk dat de reden is dat deze video's in dezelfde map staan, is omdat ze een sexy topje draagt. Maar dat is toch niet raar voor een danseres? Het is immers warm wanneer je danst. Toch ben ik er de hele avond van slag van geweest. Dit was namelijk ook het meisje waar hij vóór mij drie jaar verliefd op was, maar het uiteindelijk opgaf omdat zij niets voor hem voelde."

In shock

"Ook zei iets dat ik bij zijn verwijderde foto's moest gaan kijken. En ja hoor, deze stond vol met foto's van andere meiden. Sommige foto's waren selfies, en dan met name van Aziatische meisjes. Maar ook spiegel selfies van een oude vriendin van mij stond ertussen!" schrijft Mandy. "Ik schrok me dood. Ook omdat ik altijd dacht dat hij nog nooit een woord met haar had gewisseld. Ik was zó in shock dat ik zijn telefoon weggooide."

Dat Mike andere vrouwen knap vindt, maakt Mandy niet uit. Maar video's en foto's van mensen die hij ook écht kent? Daar vindt ze wel wat van. "Ik weet dat ik aan hem moet vragen waar dit vandaan komt, maar ik ben bang dat het dan ook het einde is van onze relatie. Ik hou echt van hem en wil hem niet kwijt. Wat moet ik doen?" Wat zou jij Mandy adviseren?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op Reddit doet de vrouw haar verhaal onder de naam ThrowRA_Wonton.

Lifestyle
  • Reddit
  • Adobe Stock