Heel goed nieuws voor Nikkie de Jager!

De beautygoeroe deelt exciting news met haar volgers.

Beauty queen Nikkie de Jager zit niet stil. Hoewel de finale van haar talentenjacht Make-up Cup bijna in zicht is, staat er alweer een nieuw hoofdstuk klaar.

Make-up Cup

Aan het begin van het jaar maakte Nikkie de switch van YouTube naar televisie met haar programma Make-up Cup, waarin ze op zoek gaat naar nieuwe visagietalenten. De finale staat voor de deur, maar luckily betekent dat niet de show daarmee helemaal ten einde loopt. Via haar Insta-stories maakt Nikkie bekend dat er een tweede seizoen van het succesvolle programma gaat komen!

Kandidaten gezocht

“Ik ben zo blij dat we een tweede seizoen mogen maken”, schrijft de YouTube-ster in haar stories. Het is nog niet bekend wanneer Nikkie de rol van presentatrice weer op zich mag nemen, maar er wordt al druk gezocht naar kandidaten. Hoewel het programma zich richt op jonge make-upfans liggen de verwachtingen hoog.

“Ik had wel wat verwachtingen toen we begonnen. Maar toen we eenmaal in de studio stonden en ik het talent zag, was ik gevloerd”, vertelde Nikkie over de deelnemers van het eerste seizoen.

Droom in vervulling

Met de aankondiging van het tweede seizoen gaat een van Nikkies dromen voor 2021 in vervulling. Het was namelijk een grote wens dat het programma in de smaak zou vallen bij het publiek, zo liet de beautygoeroe begin dit jaar weten.

“Ik hoop dat de Make-up Cup goed wordt ontvangen. Het is met zoveel liefde gemaakt. En verder zie ik wel wat er op mijn pad komt. YouTube gaat gewoon door, maar ik ben gestopt met het uitstippelen van mijn toekomst. Daar is het leven te onvoorspelbaar voor.”

Bron: Superguide, Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws