Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager hebben groot nieuws

De twee zijn binnenkort te zien in een Videoland-serie.

Roxeanne Hazes Nikkie de Jager

Ben jij dol op extreme make-up creaties à la Nikkie de Jager? Dan ga jij sowieso genieten van de nieuwe Videoland-serie Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star. In de show gaat presentatrice Roxeanne Hazes op zoek naar het grootste make-uptalent van Nederland.

Make-uptalenten

In de nieuwe Videoland-show nemen tien make-uptalenten het tegen elkaar op in een spannende race om hét make-uptalent van Nederland te worden. Deze show is een Nederlandse versie van de internationale hit Glow Up. In iedere aflevering moeten de talenten bewijzen of ze over alle technische skills bezitten én of ze creatief genoeg zijn.

De make-uplooks worden beoordeeld door beauty queen Nikkie de Jager aka NikkieTutorials en make-upartiest Pernell Kusmus.

Roxeanne Hazes

Het is voor Roxeanne de eerste keer dat zij een programma gaat presenteren. De zangeres is dan ook ontzettend trots op zichzelf en kan niet wachten tot de eerste afleveringen op Videoland te zien zijn. Roxeanne is zelf ook niet vies van een aanwezige make-uplook en spreekt op Instagram vol enthousiasme over haar nieuwe klus.

"Echt een eer, ik heb zoveel bewondering voor deze kunstvorm", begint Roxeanne haar bericht op Instagram. "Ik ben zo trots op dit programma en kan niet wachten dat iedereen deze talenten aan het werk kan zien."

Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star is vanaf 15 maart te zien op Videoland.

Misschien ook voor jou:
Nikkie de Jager en Roxeanne Hazes werken samen aan geheim project
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • BrunoPress