Elise Schaap verbaast volgers met hilarische Gaby Blaaser-persiflage

"Het was weer een feest om te mogen doen", vertelt de actrice.

Keer op keer weet Elise Schaap de kijkers van De TV Kantine omver te blazen met haar persiflages. Ook deze keer is haar transformatie tot een BN'er bizar goed gelukt. Elise kroop in de huid van Gaby Blaaser en onthult via Instagram alvast een tipje van de sluier.

In Shape met Elise

In haar eigen Videoland-serie In Shape met Gaby verschijnt de knappe Gaby in haar sporty look voor de camera. Het moge duidelijk zijn dat ook Elise deze outfit ook goed kan hebben, aangezien de actrice zich speciaal voor De TV Kantine ook in een witte sportoutfit hees.

Op Instagram deelt Elise twee foto's van haar Gaby-imitatie én twee beelden van haar Margareth Thatcher-persiflage. “Van Gaby tot Thatcher, het was weer een feest om mee te mogen doen!”, deelt de actrice.

Laatste aflevering

“Aankomende donderdag alweer de laatste aflevering van De TV Kantine”, gaat Elise verder. Ze bedankt de crew en de cast voor de fantastische tijd die ze heeft gehad. Ook de volgers van de actrice zijn lovend over het seizoen van het hilarische tv-programma.

“Je bent de beste! Geniet iedere keer weer van alle rollen die je speelt”, “Niet normaal wat je allemaal laat zien” en “Je bent geweldig”, klinkt het in de reacties. Ook zijn veel volgers onder de indruk van de Gaby-imitatie van Elise. “Deze Gaby is nóg leuker” en “Gaby is echt goed gelukt”, reageren de volgers van de actrice.

Benieuwd naar de laatste aflevering van De TV Kantine? Je bekijkt 'm donderdagavond om 20.30 uur op RTL 4.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws