doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

De modeweek van Nikkie Plessen

Nikkie Plessen over persiflage in De TV Kantine: ‘Dat is toch enig’

Elise Schaap heeft Nikkie inmiddels al meerdere keren geïmiteerd.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Nikkie Plessen

Elise Schaap mag zich inmiddels wel de koningin van De TV Kantine noemen. De Undercover-actrice weet met haar typetjes elke keer de kijkers weer te vermaken. Ook imiteerde ze Nikkie Plessen al meerdere keren. Gelukkig kan Nikkie altijd wel lachen om deze persiflage.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Zelfspot

Dat Elise Nikkie weleens imiteert, is de modeontwerpster niet ontgaan. In de nieuwste Grazia vertelt Nikkie dan ook wat ze van deze persiflage vindt. “Ja, dat is toch enig. Elise doet dat zo geweldig. Je moet jezelf niet te serieus nemen.”

“Soms heb ik het bij Boulevard inderdaad over een gescheurde panty. Probeer daar maar eens tien minuten over te lullen, dat is niet bepaald het debat van Rutte. Een beetje zelfspot mag je wel hebben, daarom heb ik voor NIKKIE ook vier shirts laten maken met ‘blabla’ erop.”

“Mijn kinderen zeggen het ook al: ‘Daar heb je haar weer met haar blabla chocoladevla.’ Ik geloof dat ik inmiddels een vast typetje ben in De TV Kantine, dus ik kijk al uit naar volgend seizoen.”

Mening van anderen

Door de komst van social media kunnen mensen online makkelijk hun ongezouten mening uiten. Hoe dealt Nikkie er eigenlijk mee dat veel mensen online iets van haar vinden?

“Het maakt me niet zo veel uit. De helft van Nederland vindt je leuk en de andere helft nu eenmaal niet. Zo is het leven. Natuurlijk lees ik liever alleen maar positieve dingen over mezelf, maar zodra iemand negatief is op social media, denk ik: joh, je hoeft me niet te volgen als je je aan mij ergert.”

“Kijk dan liever bij iemand die je wel helemaal fantastisch vindt, want ik doe niks verkeerd. Ik krijg gelukkig niet heel veel negativiteit, omdat ik me niet heel erg uitspreek over dingen. Ik heb een modebedrijf, dát is wie ik ben, ik hoef geen statements te maken.”

In de nieuwste Grazia deelt Nikkie onder andere haar plannen voor kerst, blikt ze terug op de eerste lockdown-periode en vertelt ze over haar toekomstplannen. Nu in de winkel!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');