Janice Blok over ruzie Dave en Donny: ‘Daar blijf ik buiten’

Aha!

Er is een nieuwe Instagramtrend geboren; influencers vragen hun followers om een vooroordeel van hen in te sturen en zij vertellen vervolgens of dit waar is. Ook Janice Blok doet hieraan mee en laat zich uit over de ruzie tussen boyfriend Donny Roelvink met broer Dave.

Waar/niet waar

Het eerste vooroordeel dat Janice in haar Instagram Stories ontkracht gaat over de ruzie tussen Donny en Dave. “De ruzie tussen Donny en Dave is onder andere door jou ontstaan”, stelt een volger.

“Absoluut niet waar”, begint Janice. “Dit is iets tussen de jongens en daar blijf ik graag buiten.”

Een andere volger meent daarnaast dat Janice haar zwager niet mag. “Niet waar! Ik heb hem nog niet zo vaak gezien en ken hem daarom ook jammer genoeg nog niet zo goed.” Aha.

Vooroordelen relatie

Ook stelt Janice vooroordelen aan de kaak over haar relatie. Zo denkt iemand dat zij regelmatig ruzie heeft met Donny. “Niet waar! Ik denk dat we niet vaker ruzie hebben dan normaal is. Hier ben ik zo blij mee. Heel anders dan in mijn vorige relaties!” De influencer vervolgt dat er tussen de twee nooit sprake is van gezeik en dat ze het heel vaak gezellig hebben samen.

Ook stelt een follower dat ze Donny als haar toekomstige baby daddy ziet. “Waar! But we will see… Je weet nooit wat de toekomst brengt, maar we willen het (kinderen, red) uiteindelijk wel”, vertelt Janice. “We genieten nu nog samen van ons good life. Volgend jaar misschien… ergens… ooit”, sluit Janice af.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws