doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: Dave Roelvink plaatst lieve foto met vriendin Jazzlyn op Instagram

Dries Roelvink over ruzie tussen Dave en Donny: 'Het is nog niet goed tussen de jongens'

De lucht is nog niet geklaard tussen Dave en Donny.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Dave Donny Roelvink

Het botert al een tijdje niet tussen broers Dave Roelvink en Donny Roelvink. Tot groot verdriet van vader Dries Roelvink. Een kerst met de gehele familie zit er dit jaar niet in, zo vertelt hij in een aflevering van Shownieuws Podcast.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Feestdagen

De kerstdagen zien er dit jaar een stuk minder rooskleurig uit voor vader Dries. En niet alleen vanwege het coronavirus, maar vanwege een ruzie tussen zijn twee zoons. Dries laat zich niet uit over de reden van de ruzie, maar geeft wel aan dat de lucht nog niet is geklaard.

"Het is nog niet goed tussen de jongens", geeft Dries aan. "Ze zeggen allebei: 'Pa, even wachten, til het over de feestdagen heen, anders is het zo geforceerd." Naar eigen zeggen heeft Dries hierom Dave op Eerste Kerstdag uitgenodigd, en bezoekt hij op Tweede Kerstdag zijn zoon Donny.

Onbekende reden

De reden van de ruzie is tot op heden nog niet bekend. Een aantal maanden geleden reageerde Donny: "Het is een lang verhaal en daar wil ik niet over uitweiden, omdat het tussen mij en hem is. Het is voor de buitenwereld een vraag en voor mij een weet."

Ook Dave vindt dat de reden van de ruzie niet voor de buitenwereld bestemd is. "Het is niet dat ik hem al een jaar niet gezien heb.... Ik vind wel dat je onenigheid gewoon binnen de familie moet houden, dus dat doen wij ook", reageerde Dave afgelopen zomer. Hmm...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');