Enorme tegenvaller voor Janice Blok

Janice Blok zet Donny Roelvink in het zonnetje met bijzonder bericht

“Zo gek op jou, dat zelfs de mensen die het niet kunnen zien het kunnen voelen.”
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Janice Blok en Donny Roelvink

Hiep, hiep, hoera! Donny Roelvink mocht gisteren 23 kaarsjes uitblazen. De verjaardag van de acteur moest natuurlijk wel een beetje gevierd worden. Zijn vriendin Janice Blok zette hem op Instagram dan ook in het zonnetje.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Happy birthday!

Donny en Janice zijn ontzettend dol op elkaar. De love birds zijn inmiddels ruim een jaar samen en de twee kregen onlangs de sleutel van hun nieuwe woning in Amsterdam. Voor Janice, die altijd in Rotterdam heeft gewoond, was dit een grote stap. Maar uit haar bericht op Instagram blijkt dat ze het verlaten van haar hometown graag over heeft voor Donny.

“Mijn grote liefde is vandaag jarig”, schreef de social-mediamanager op Instagram. “Nooit gedacht dat ik me ooit zo zou kunnen voelen en zelfs mijn hometown zou achterlaten om met jou een nieuw leven en avontuur te beginnen in een andere stad. Zo gek op jou, dat zelfs de mensen die het niet kunnen zien het kunnen voelen. I got you baby, op nog veel meer jaren!

Speciaal cadeau

“Voorheen verklaarde ik mensen die tattoos voor elkaar zetten voor gek. Maar hier kom ik op terug.” Jawel, Janice heeft namelijk speciaal voor Donny een tatoeage laten zetten.

Dat is nog niet het enige, want de influencer is heel royaal geweest met het geven van cadeaus. Zo kreeg Donny motorrijlessen voor zijn verjaardag én een nieuw paar Nike-schoenen.

Bekijk hieronder een paar lieve foto’s van het stel én de liefdestatoeage.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');