Enorme tegenvaller voor Janice Blok

"Niet zo heel leuk nieuws op de woensdagmiddag..."

Janice Blok deelde gisteravond vervelend nieuws op Instagram. Naast het feit dat ze lekker aan de weg timmert als influencer, werkt ze daarnaast ook als social-mediamanager. Maar helaas gooit het coronavirus roet in het eten.

Keihard geraakt

“Niet zo heel leuk nieuws op de woensdag middag… Maar helaas wel de werkelijkheid”, begint Janice haar bericht. Vervolgens legt de brunette uit dat ze een aantal jaren social-mediamanager is geweest. Echter, het bedrijf waar Janice met veel plezier werkte, is door de coronacrisis keihard geraakt.

“Ik krijg nog veel DM’s en belletjes voor stageplekken, het leek me daarom wel zo handig om jullie ervan op de hoogte te stellen dat wij niet meer doorgaan. Dit om verschillende redenen, maar de grootste reden is onze vriendin Rona die ook ons hard heeft geraakt #corona.”

Nieuwe uitdaging

Janice zit momenteel middenin een verhuizing. De brunette gaat samenwonen met lover Donny Roelvink en verhuist voor de liefde van Rotterdam naar Amsterdam. Gelukkig ziet Janice in dit avontuur vooral veel nieuwe kansen. “Ik ga in Amsterdam een nieuw mooi leven opbouwen en iets nieuws zoeken!”, schrijft ze enthousiast.

“Het voelt ergens als falen… Maar ook als een mooi avontuur dat aan zijn eind is gekomen. Een journey waarin ik mijzelf heb ontwikkeld tot de persoon die ik nu ben. Zoveel mooie lieve mensen om mij heen heb gehad en f*cking veel heb geleerd.” Good luck, Janice!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws