doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Donny Roelvink uit zijn frustratie op Instagram

Donny Roelvink over onopgeloste ruzie met Dave: 'We hebben nog steeds bonje'

De ruzie tussen het tweetal is nog niet opgelost.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Donny Roelvink

Donny Roelvink en Dave Roelvink liggen al een lange tijd in de clinch met elkaar. De ruzie tussen het tweetal is nog steeds niet opgelost, zo vertelt Donny in de nieuwste video van Koen's Cocktails. Maar wat speelt er precies tussen de twee?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Nog niet opgelost

In gesprek met Koen Kardashian vertelt Donny dat hij de ruzie tussen hem en Dave in eerste instantie niet eens naar buiten wilde brengen. "Ik probeerde ervoor te zorgen dat het buiten beeld bleef, maar als je veel samenwerkt dan lukt dat niet helemaal", begint Donny.

"Je werkt ineens niet meer samen, dus mensen zien dat nu eenmaal. Dan kun je ook niet schijnheilig gaan zeggen dat er niets aan de hand is. We hebben bonje. Het is gewoon nog niet opgelost, maar ik wil verder niet in detail treden."

Onduidelijke reden

Waarom de twee broers plotseling niet meer door één deur kunnen? Daar laat Donny zich niet over uit. "Ik denk dat dat alleen maar meer sensatie aanwakkert. Het moet gewoon vanzelf gaan", legt hij uit.

Wat dat betreft komen de uitspraken van Dave en Donny enorm met elkaar overeen. Al in een eerder interview wilde Dave ook al weinig vertellen over de ruzie tussen de twee. "Het is niet dat ik hem al een jaar niet gezien heb.... Ik vind wel dat je onenigheid gewoon binnen de familie moet houden, dus dat doen wij ook", liet Dave een aantal maanden geleden weten.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');