Proost: heel goed nieuws voor de familie Meiland 

Meid, wat leuk!

Lees ook

De familie Meiland heeft een goede reden om weer te wijnen, wijnen, wijnen. SBS6 heeft vandaag namelijk bekend gemaakt dat er een spiksplinternieuw seizoen van Chateau Meiland in de maak is. Proost!

Nieuw seizoen

Jawel, binnenkort kunnen we opnieuw genieten van de hectische avonturen van de Meilandjes. Zo deelt Shownieuws dat we de familie in het voorjaar weer op de buis kunnen verwachten. Wat er precies te zien zal zijn, blijft nog even geheim. Ook is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen precies van start gaat.

Tegenslag

Het lijkt erop dat de tv-familie wel wat goed nieuws kon gebruiken. Zo werd onlangs bekend dat de Meilandjes hun stulpje in Hengelo moet verlaten. “Door problemen met de gemeente Bronckhorst zullen wij hier op termijn vertrekken”, vertelde Erica hier gisteren over aan NU.nl.

Eerder vertelde Martien al in Linda’s Wintermaand over de oorzaak van hun vertrek. “Ja, dat vind ik wel erg, hoor”, reageert Martien op de vraag of er ‘gedoe is met vergunningen.’ “Ik had net mijn living klaar, ik heb net het prachtige tijgerbehang er op zitten. Maar ja, dan krijg je brieven van de gemeente. Van de gemeente Brockhorst: het bestemmingsplan schijnt niet goed te zijn bij ons.”

Gelukkig zit de familie niet bij de pakken neer. “Je moet toch door? Je kan wel gaan zitten janken, maar daar schiet je niks mee op. Ik vind het wel jammer, want we hadden veel plannen met de boerderij”, deelt de kasteelheer.

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook