Vanaf déze datum staat er een gloednieuw seizoen van Married At First Sight op Videoland

Spoiler: we hoeven niet lang meer te wachten!

Nog heel even wachten en dan staat er weer een gloednieuw seizoen van Married At First Sight voor ons klaar! Niet de Nederlandse of Australische versie, maar vanuit het Verenigd Koninkrijk. Al maakt het ons eigenlijk niet uit in welk land het zich afspeelt, wij gaan sowieso kijken.

Married At First Sight UK

Married At First Sight is zonder twijfel één van onze favoriete series. Lucky us! Want Videoland voegt deze maand nog een nieuw seizoen van de UK-versie toe aan het aanbod. Liefhebbers van het programma hadden al niets te klagen, want de Nederlandse, Vlaamse, Australische én Amerikaanse edities van het liefdesprogramma staan al op de streamingsdienst.

Maar, een nieuws seizoen uit een nieuw land, daar zeggen we geen nee tegen. Vanaf 30 december staat Married At First Sight UK op Videoland. We can't wait!

Drama

In het Verenigd Koninkrijk zijn er inmiddels zes seizoenen van MAFS verschenen. Kijkers hebben geluk, want Videoland zet meteen het meest recente (zesde) seizoen online. Dit seizoen lijkt qua format veel op de Australische variant.

Enne, dat betekent heel veel drama. Het is nog even afwachten of, en wanneer, de eerste vijf seizoen ook op de streamingsdienst verschijnen, maar voorlopig vermaken we ons wel. Dit seizoen bestaat namelijk uit maar liefst 21 afleveringen.

Nieuw Nederlands seizoen

We zijn natuurlijk dolblij dat er zoveel buitenlandse seizoenen te streamen zijn (want: veel drama), maar de Nederlandse variant blijft ook smullen. Wanneer er weer een nieuwe MAFS-seizoen van eigen bodem op de buis verschijnt, dat is helaas nog niet duidelijk. Presentator Carlo Boszhard en de experts van het programma beloven in elk geval dat het een seizoen wordt die je niet wilt missen!

Trouwen met een compleet onbekende: dat scoort vooralsnog vooral bij de kijkers. Er zijn nog maar weinig stellen daadwerkelijk getrouwd gebleven, en daar moet verandering inkomen. Daarom is er flink geschaafd aan de manier waarop stellen, op wetenschappelijke wijze, aan elkaar worden gekoppeld, verteld Boszhard aan RTL Boulevard. Of deze methode wél werkt is nog even afwachten. Wij zijn benieuwd!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videoland

Laatste nieuws