Maxime Meiland openhartig over samenwonen met vriend Leroy

Zien: Maxime Meiland verbluft volgers met nieuwe haarkleur

De realityster gaat niet langer als blondine door het leven.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Maxime Meiland

Maxime Meiland heeft een heuse make-over ondergaan. De realityster, die bekendstaat om haar prachtige blonde lokken, heeft gekozen voor een opvallende kleur. Op Instagram laat ze haar nieuwe look zien.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Red head

Een nieuwe woonplaats, een nieuwe lover, bijna een nieuw jaar: dat betekent tijd voor een nieuw kapsel. Op de foto is te zien dat Maxime haar blonde lokken heeft ingeruild voor een prachtige rode tint.

“Nou meid, ik ben toch voor een nieuwe look gegaan”, schrijft ze bij de foto. En wij moeten zeggen: die rossige hairdo staat haar geweldig!

"Net als rode wijn"

Vader Martien Meiland is weg van de nieuwe haarkleur. “Winterlook. Net als rode wijn”, schrijft hij onder de foto van zijn dochter. Ook veel andere volgers reageren enthousiast op haar nieuwe coiffure.

"Leuk meid", "Zwoel en schitterend" en "Staat je mooi!", klinkt het in de comments. Toch hebben andere volgers al heimwee naar haar blonde lokken. “Blond was echt mooier, je straalde daar meer mee”, vindt iemand. “Staat je goed, maar vind blond je beter staan”, schrijft een ander.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');