doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Wow: zoveel verdient de familie Meiland per aflevering van Chateau Meiland

Maxime Meiland openhartig over samenwonen met vriend Leroy

De blondine doet een boekje open over haar toekomstplannen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Maxime Lerory

Het is al een halfjaar dik aan tussen Maxime Meiland en haar lover Leroy. Inmiddels is de blondine naar eigen zeggen wel toe aan een volgende stap in hun relatie. In de nieuwste Beau Monde vertelt ze uitgebreid over haar toekomstplannen met haar ‘Lee’.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Eerste kerst samen

Hoewel de feestdagen dit jaar voor veel mensen wat soberder zullen zijn, kijkt Maxime er enorm naar uit. Voor haar is kerst dit jaar namelijk extra speciaal. “Het is mijn eerste kerst met Leroy, dat maakt het extra gezellig voor mij. Ik ga ook naar zijn familie, die zeiden al jaren tegen hem: ‘Wanneer kom jij nu eens met iemand thuis met kerst?’”

Schoonouders

Heel spannend vindt Maxime het niet meer om bij haar schoonouders op bezoek te gaan. Die eerste ontmoeting heeft ze namelijk al achter de rug. “De eerste ontmoeting met zijn ouders vond ik wel spannend, maar ik voel me inmiddels zo op mijn gemak bij hen dat ik alleen maar zin heb in Kerstmis samen.”

Andersom kan Leroy het ook goed vinden met de Meilandjes. Trotse vader Martien kijkt dan ook uit naar een volle tafel met kerst. “Het wordt dit jaar extra gezellig met de beide jongens erbij”, zegt hij. “Ik vind dat je kerst met het hele gezin moet vieren, anders voelt het niet compleet.”

Toekomst samen

Dat zal dus wel goed komen met de lovebirds tijdens de feestdagen. Maxime hoopt dat deze roze wolk nog wel een tijdje blijft. “Ik hoop dat volgend jaar alles net zo goed blijft gaan met Lee, we hebben het zó leuk samen.” Een volgende stap in de relatie heeft ze dan ook wel in het vizier. “Ik woon net in Hengelo, maar ik zou ook met hem willen samenwonen. Dus wie weet, eind volgend jaar.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');