Wow: Love Islands Eilish onherkenbaar op oude foto

Love Islands Eilish onthult of ze al wil samenwonen met Gianni

De Islander beantwoordt prangende vragen van haar followers.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Eilish

Love Islands Eilish en Gianni zijn nog steeds happily in love. Veel volgers van de lovebirds vragen zich dan ook af of de twee plannen hebben om samen te wonen. In een Q&A op Instagram gaat Eilish op deze vraag in.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Samenwonen

Eilish liet zich gisteravond weer het hemd van het lijf vragen in een Q&A. Zo is een van de vragen die ze krijgt: wat was het leukste om te doen op Love Island? “Dat was toch wel mijn eerste kus met Gianni”, vertelt ze. “Dit moment was heel bijzonder en toen wist ik het zeker! Alles viel op zijn plek.”

Eilish en Gianni zijn dus nog steeds dol op elkaar, maar wonen niet bepaald dicht bij elkaar. Hebben de twee dan ook plannen om samen te gaan wonen? “Tuurlijk hebben we het weleens over de toekomst en over samenwonen, maar zover zijn wij nog niet.”

“We willen beide nog studeren en ons ontwikkelen. We zien wel wat de tijd ons brengt.”

Temptation Island

Momenteel is het spraakmakende programma Temptation Island: Love or Leave op Videoland te zien. Een volger is benieuwd of Eilish met Gianni aan dit programma mee zou durven doen. “Durven zou ik wel.”

Alleen lijkt het erop dat Eilish het niet ziet zitten om haar relatie op de proef te stellen in Temptation Island. “Maar ik zou het heel erg vinden als mijn relatie kapot zou gaan door het meedoen aan een tv-programma. Dus of ik het zou doen?” Hmmm.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');