doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: zΓ³ zag Love Islands Raphaella er met donker haar uit

Gianni en Eilish openhartig over relatie na Love Island

Zijn de twee nog altijd dolgelukkig met elkaar?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Eilish Gianni

Gianni en Eilish leken tijdens Love Island iedere aflevering verliefder op elkaar te worden. Maar is de liefde in Nederland en België nog steeds zo sterk aanwezig? Aan de Krant van West-Vlaanderen vertelt het tweetal hun verhaal.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Bombshells

Gianni en Eilish kwamen de villa allebei als bombshell binnen. De twee vielen echter niet voor iemand in de villa, maar voor elkaar – een primeurtje in de geschiedenis van Love Island. "Het programma liep al op televisie, we konden dus de eerste weken voor we zelf in het programma stapten, meekijken", legt Gianni uit.

"Er was toen niemand van de dames waarvan ik dacht dat het wel zou klikken. Maar toen ik Eilish zag, wist ik het meteen. Na wat flirten wist ik dat Eilish het zou worden."

Langeafstandsrelatie

De Love Island-bubbel is inmiddels een bekend fenomeen. De fling tussen Feline en Giuliano liep vlak na de uitzendingen van Love Island al op de klippen, aangezien het buiten de villa nu eenmaal minder rooskleurig is dan op het zonovergoten Canarische eiland.

Toch werkt de langeafstandsrelatie tussen Gianni en Eilish naar eigen zeggen erg goed. "Uiteindelijk wonen we maar twee uurtjes met de auto van elkaar vandaan. Het ene weekend ben ik in Nederland en het andere weekend is Eilish in Oostende. Door de week moeten we allebei werken, dan gaat dat even voor. Maar in het weekend genieten we dan dubbel en dik van elkaar." Cute!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');