Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hilarisch! Temptations Maris tovert zich om naar De Bachelors Eline

Twee druppels water!

Maris

De zussen Maris en Eline krijgen vaak te horen dat ze op elkaar lijken, maar horen soms ook dat dit juist niet zo is. Om de mening van een enkeling te kunnen veranderen, begaat Maris een metamorfose in een recente TikTok-video.

Verschillend

"We hebben twee kampen: sommige mensen zeggen oh my god jullie lijken zo erg op elkaar", vertelt De Bachelors Maris. "En anderen zeggen dat dat helemaal niet zo is", voegt Temptations Eline toe. Het lijkt erop dat de zussen zelf ook niet helemaal overtuigt zijn van de gelijkenis. "We gaan even kijken of Eline haar make-up en alles kan doen, zodat ik toch misschien nog een beetje op haar lijk", vertelt Maris.

Metamorfose

Het eerste wat de zussen opmerken is het verschil in huidskleur. Maris is vier maanden naar Bali geweest en Eline (maar) twee weken. Desondanks heeft Eline een bruinere huid. Daarom begint ze met het bronzen van Maris. "Want jij bent echt white as fuck", grapt ze.

Ze merken ook het verschil in gezichtsvorm op. Hierom krijgt Maris wat extra contour op. Maris heeft een kuiltje in haar kin, Eline niet. Deze kan natuurlijk ook niet ontbreken en wordt op Maris' kin getoverd. Ook haar wenkbrauwen worden geaccentueerd en haar lippen worden door middel van contour optisch kleiner gemaakt.

@muffinmaris

brb ik ga even #debachelor versieren 🌹 @Eline #vjp #voorjou #tweeling

♬ origineel geluid - Maris

Kopie

Nu de make-up erop zit begint Maris nóg meer op haar zus te lijken. "Hoe meer ik op jou lijk, hoe meer ik denk: geef me een roos", grapt ze. Ze zou nu zelf ook zo deel kunnen nemen aan De Bachelor. De pruik wordt opgezet en de outfit wordt geswitcht om de look compleet te maken. Nu de finishing touches zijn gedaan, moet alleen de denkwijze nog worden geoefend.

Wanneer de zussen dan uiteindelijk op elkaar lijken, dezelfde houding hebben én hetzelfde praten, zijn ze amper van elkaar te onderscheiden. Wij kunnen de meiden in ieder geval moeilijk uit elkaar halen na deze geinige video!

Reality
  • TikTok @muffinmaris
  • Jasper Suyk