Love Islands Eilish over eerste nacht buiten de villa met Gianni

De Islander deelt dat ze geen sex wilde hebben tijdens haar deelname aan het liefdesprogramma.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Eilish

Eilish Flesch deed dit najaar mee aan Love Island en werd smoorverliefd op de Vlaamse Gianni. In de nieuwste Grazia blikt Eilish terug op haar liefdesavontuur.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Winnaars

Eilish en Gianni bereikten samen de tweede plaats tijdens Love Island. Hoewel het koppel er niet met de winst vandoor gingen, mag dat de pret zeker niet drukken.

“Hoewel we tweede zijn geworden, voelt het voor mij alsof ik gewonnen heb, omdat ik naar huis ging met zoveel gevoelens en een sterke basis voor een relatie.”

Eerste nacht alleen

Eilish en Gianni werden dolverliefd op elkaar in de Love Island-villa, toch bleef actie tussen de lakens uit. “Ik wilde geen sex hebben op tv. Gianni en ik hebben al snel tegen elkaar gezegd: ‘We houden niet van half werk, dus laten we lekker die spanning inhouden.’”, verklaart Eilish. “Tuurlijk was dat soms lastig, want we hadden zo’n aantrekkingskracht.”

“Toen we eenmaal met zijn tweeën op een hotelkamer waren, was het wel even apart. We hebben eerst vooral gepraat, en daarna zijn er natuurlijk wel dingen gebeurd, die het gevoel alleen maar hebben versterkt.”

In de nieuwste Grazia blikken Amber van Geert, Zach Avelo, Eilish Flesch, Channah Koerten en Jordy Jahmal terug op hun deelname aan een realityserie. Morgen in de winkel!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');