Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeeh! Netflix komt met nieuwe Zweedse dramaserie

Met niemand minder dan Zara Larsson! 

Zara Larsson

Netflix heeft onlangs een gloednieuwe Zweedse dramaserie aangekondigd, genaamd 'en del av dig' – in het Engels: A Part of You. De serie verschijnt op 31 mei op de streamingdienst en de cast bevat heel wat bekende gezichten.

En del av dig

In 'A Part of You', volgen we het verhaal van Agnes. Haar oudere zus Julia lijkt alles te hebben waar Agnes van droomt: ze is de belichaming van cool op school, het middelpunt van elk sociaal evenement, en ze heeft zelfs een relatie met de knappe Noel. Maar dan slaat het noodlot toe, waardoor Agnes wordt gedwongen om haar hele leven opnieuw uit te vinden.

Terwijl ze plotseling alles heeft waarvan ze altijd droomde, slaan de twijfels toe. Want wat is ze bereid op te geven om deze droom te behouden?

Eerste beelden

We kunnen de serie dus al heel binnenkort op Netflix verwachten en inmiddels staat ook de officiële trailer al online. En aan deze eerste beelden te zien belooft het een regelrechte hit te worden. Je bekijkt de trailer hieronder:

Cast

In deze serie komen een heel stel bekende gezichten voorbij. De hoofdrollen zijn in handen van niemand minder dan Felicia Maxime, Edvin Ryding en Zara Larsson. Ja, je hoort het goed: zangeres Zara Larsson is natuurlijk een grote naam in de Zweedse muziekscene, maar blijkbaar kan ze ook nog acteren! Felicia Maxime en Edvin Ryding kun je kennen van de serie 'Young Royals', die ook op Netflix te bingen valt.

Wij omcirkelen de 31e alvast rood in onze agenda!

Showbizz
  • Vriendin
  • NL Beeld
  • Netflix: A Part of You