Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: zo zag Tempation Islands Karim er vroeger uit

Ken jij ‘m terug?

Karim en Roshina

Het is alweer een jaar geleden dat Karim Azzoug te zien was in Temptation Island, maar op Instagram neemt de personal trainer ons nog verder mee terug in de tijd. Herken jij Karim meteen in deze foto’s uit zijn kinderjaren?

Throwback time

Karim ging in 2020 de ultieme relatietest aan door met zijn lover Roshina deel te nemen aan Temptation Island. Zijn bescheidenheid werd door veel kijkers gewaardeerd, maar het zijn vooral zijn good looks waardoor veel mensen deze deelnemer zich nog goed herinneren.

Op Instagram laat Karim zien dat zijn uiterlijk echter heel wat veranderd is de afgelopen jaren. Ook de personal trainer poseerde als kind en tiener regelmatig voor de schoolfotograaf, en voor zijn volgers zet hij eens alle cute kiekjes op een rijtje. De Temptation-deelnemer heeft zichzelf zo te zien meer dan eens een nieuw kapsel aangemeten, maar dat is niet het enige dat in de loop der jaren veranderd is.

Benieuwd? Bekijk de foto *HIER*.

Veel privacy

De relatie van Karim en Roshina overleefde Tempation Island ternauwernood. Hoe het nu met ze gaat, daar zijn de twee lovers niet erg open over op social media. “Karim en ik hechten allebei erg veel waarde aan onze privacy en dat is dan ook gelijk de reden waarom we ervoor kozen om sommige dingen privé te houden”, verklaarde Roshina een paar maanden geleden nog aan Love Reality.

“Onze connectie is heel intens, sterk en liefdevol, maar het verleden is voor ons beide heel heftig geweest. Daardoor hebben we veel persoonlijke groei, ontwikkeling en ervaringen gemist. We gunnen elkaar deze groei.”

Misschien ook voor jou:
Temptations Roshina: 'Ik kwam er achter dat Karim contact had met héél véél meisjes'
Showbizz
  • Love Reality
  • Temptation Island