Roshina doet opvallende uitspraak over telefoongebruik in Temptation Island

Hmmm...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Roshina doet opvallende uitspraak over telefoongebruik in Temptation Island

Sinds Gianni en Melissa Temptation Island moesten verlaten is de spanning om te snijden op het eiland. Roshina had het erg moeilijk met het vertrek van Melissa en reageert nu voor het eerst op het telefoongebruik van haar mede-kandidaat.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Telefoongebruik

In Goedele on Top doet Roshina een boekje open over het telefoongebruik van Melissa. Het vertrek kwam hard aan voor de vriendin van Karim. "Als ik het moeilijk had, dan was Melissa er echt voor mij", vertelt Roshina.

Lees ook: Temptations Zach haalt keihard uit naar mede-koppel

Geheim

Roshina wist dan ook als enige van het telefoongebruik en had daar achteraf best moeite mee. Toch beschouwt ze het geheim niet als haar verantwoordelijkheid. "Als zij het zo graag wilde verbergen, had ze voorzichtiger moeten zijn. Het is niet mijn verantwoordelijkheid om haar geheim te verbergen", legt ze uit.

Mening

De realityster vind het dan ook terecht dat Melissa naar huis is gestuurd. "Ja, ik vind het zeker terecht. Ik vind dat je niet moet meedoen als je contact met elkaar wil hebben. De hele test gaat juist om isolatie, elkaar niet kunnen spreken", gaat ze verder.

"Ik denk dat Melissa hem wilde testen. Het was geen wederzijde test. Ik denk dat zij hem niet kon loslaten. Misschien dat ze zo toch een beetje controle had over de situatie", aldus Roshina.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Temptation Island

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');