Temptations Roshina: 'Ik kwam er achter dat Karim contact had met héél véél meisjes'

"Op tv brengen ze het alsof er één keer iets gebeurd is, maar er was veel meer"
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Temptations Roshina: 'Ik kwam er achter dat Karim contact had met héél véél meisjes'

Roshina deed mee om meer zekerheid over zichzelf en haar relatie met Karim te krijgen, en kwam veel sterker uit Temptation Island. Wij spraken haar.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Bewijzen

Roshina en Karim deden mee omdat hij zich tegenover haar moest bewijzen. "Verspreid over drie jaar zijn er dingen gebeurd in onze relatie die altijd op het randje waren. Het was niet dat Karim mij keihard bedroog, maar hij had wel veel contact met andere meisjes zodra wij een pauze inlasten", vertelt ze.

"Op tv brengen ze het alsof er één keer iets gebeurd is, maar er was veel meer. Twee maanden voor Temptation hadden we een pauze om aan onze relatie en onszelf te werken. We hadden afgesproken om ‘t te laten weten als we met iemand anders zouden gaan. Ik kwam er toen achter dat Karim op een datingsite contact had met héél véél meisjes. Toen had ik zoiets van: Elke keer als we iets afspreken, lieg jij tegen mij. Ik wil weten hoe jij bent als we écht samen zijn, en dat wilde ik daar uitvinden."

Lees ook: Temptations Roshina doet opvallende onthulling over telefoon-gate

Samen groeien

Het ging niet zonder slag of stoot, maar ze verlieten Temptation als koppel. Al is er nu veel werk aan de winkel. "Eigenlijk begint het nu pas écht. Er zijn nog veel dingen waar we hard aan moeten werken, zodat we samen kunnen groeien. Karim en ik houden heel veel van elkaar, dat zit goed. Maar wat de toekomst samen gaat brengen, weten we nu nog niet, er zijn te veel dingen die we nog moeten oplossen."

Lees ook: Roshina klapt uit de school over Temptation Island met nieuwe feiten

Inzichten

Wat wel duidelijk is, is dat Roshina door haar deelname enorm is gegroeid als persoon. "Ik zit beter in mijn vel en ik ben veel meer van mezelf gaan houden", vertelt ze. Ze vervolgt: "Ik ben van heel gevoelig en emotioneel naar rationeel en rustig gegaan. Karim heeft me dingen aangedaan, maar op een gegeven moment had ik zoiets van: Ik had dat veel eerder moeten afsluiten. Ik had nooit verwacht dat ik tot die inzichten kon komen op zoiets als Temptation Island

Ook benieuwd naar de interviews met Arda, Angela en Roshina? Je leest het in Grazia's zomerboek die nu in de winkel ligt!

Tekst: Jill Waas | Beeld: Temptation Island

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');