Roshina klapt uit de school over Temptation Island met nieuwe feiten

Wist jij dit?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Roshina klapt uit de school over Temptation Island met nieuwe feiten

Het einde van het Temptation Island-seizoen is helaas alweer in zicht. Een perfect moment voor deelneemster Roshina om eens wat feiten te verklappen over de show.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Instagram

Op Instagram deelt ze de acht feiten over het razend populaire tv-programma. Zo heeft ze het onder andere over de 'echtheid' van de show. De deelneemster onthult namelijk dat er niets fake of in scène gezet is, maar dat er soms wel wat context ontbreekt...

Lees ook: Temptation-Karim onthult waarheid achter webcam verhaal

Seizoen

Ook vertelt ze dat de deelnemers tijdens een kampvuur altijd meer beelden te zien krijgen dan je op tv meekrijgt. De beelden die de heftigste reactie uitlokken worden uitgekozen voor uitzending. Daarnaast duren de kampvuur-momenten blijkbaar meer dan een uur.

Ook werden de kandidaten iedere ochtend stipt om 08:00 uur wakker gemaakt, ook als ze de avond ervoor pas midden in de nacht naar bed gingen. Maar waar de kandidaten vaak nog even alles rustig konden laten bezinken, moesten de verleid(st)ers, productie en het personeel van de villa gelijk aan de slag om alle zooi van de avond ervoor op te ruimen.

Last but not least: niet alleen de kijkers zitten elke woensdag in spanning de aflevering te bekijken, ook de kandidaten en verleid(st)ers. Zij krijgen de afleveringen namelijk niet van tevoren te zien.

Bron: Love Reality | Beeld: Temptation Island

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');