Monica Geuze slachtoffer van inbraak

De influencer deelt op haar Instagram een foto van de inbraak.

Lees ook

Het zit Monica Geuze écht niet mee. Haar vakantie naar het zonnige Curaçao moest ze door de verscherpte coronamaatregelen inruilen voor een staycation in Amsterdam. Maar nu is ook die vakantie in duigen gevallen. Er is namelijk ingebroken bij de influencer.

Walgelijk

Op haar Instagram Stories deelt Monica een foto van een ingegooide raam bij haar thuis. “Onbegrijpelijk dat een staycation op vijftien kilometer afstand al niet meer mogelijk is”, schrijft ze bij het kiekje van de glasscherven.

“Dat in je eigen huis waar je je veilig voelt en waar je kind woont, dit soort dingen moeten gebeuren, maakt me kotsmisselijk, woedend en verdrietig!” schrijft ze geëmotioneerd. “Walgelijk.”

Niemand thuis

Monica had de dagen ervoor uitgebreid op Instagram besproken dat ze eigenlijk naar Curaçao zou gaan. Samen met haar vriend Robbert had ze al online ingecheckt en waren beiden negatief op corona getest. Helaas kleurde het eiland een dag voor vertrek oranje, wat betekent dat alleen noodzakelijke reizen zijn toegestaan. Daarom besloten de influencer en haar lover het zonnige uitje in te ruilen voor een staycation in het Amsterdamse Conservatorium Hotel. Voor vandalen en inbrekers natuurlijk een uitgelezen kans om een kijkje te nemen bij haar woning.

Gelukkig was er dus niemand thuis toen het raam werd ingeslagen, zo bevestigt ook de manager van Monica aan De Telegraaf. Of het bij vandalisme is gebleven of dat er sprake is van een inbraak, is nog niet bekend. “In verband met het lopende politieonderzoek kunnen we verder niet inhoudelijk reageren op de zaak”, aldus de manager.

Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook