Nikkie de Jager opnieuw naar het ziekenhuis

Nikkie de Jager reageert emotioneel op arrestaties rondom overval

"Ik heb iets heel belangrijks te melden."
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Nikkie de Jager

Nikkie de Jager aka NikkieTutorials maakte eerder dit jaar iets verschrikkelijks mee. De beautygoeroe en haar verloofde Dylan werden slachtoffer van een overval in eigen huis. Inmiddels zijn er verdachten opgepakt, en geeft Nikkie een update op haar eigen YouTube-kanaal.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Traumatiserende gebeurtenis

"Ik heb iets heel belangrijks te melden aan jullie. Het voelt gek om hierover te praten", begint Nikkie haar verhaal. "Vanochtend belde de politie om te vertellen dat er arrestaties hebben plaatsgevonden die te maken hebben met de overval van afgelopen augustus."

Geëmotioneerd blikt Nikkie kort terug op deze heftige gebeurtenis. "Dat was een van de engste en traumatiserende gebeurtenissen in mijn leven."

Nauw contact met de politie

Nikkie vertelt dat zij en haar verloofde in nauw contact staan met de politie. "Dylan en ik gaan vanaf nu gewoon wachten wat er gebeurt. Omdat we de zaak uiteraard niet willen belemmeren, is dit alles wat ik erover kan zeggen. We zijn erg opgelucht and we'll just see what happens."

Overval in eigen huis

Afgelopen augustus kwam het nieuws naar buiten dat het huis van Nikkie was overvallen. De beautygoeroe maakte vervolgens op haar eigen Instagram bekend dat zij en haar verloofde Dylan op dat moment in huis waren. Er zouden mogelijk drie daders met een vuurwapen het huis binnengevallen zijn.

Nikkie maakte via Instagram bekend dat zij en haar verloofde Dylan op het moment van de overval in huis waren en onder schot werden gehouden. "Een van mijn grootste nachtmerries werd werkelijkheid toen we in ons eigen huis onder schot werden gehouden tijdens een overval", liet ze weten in haar post. "Dylan en ik zijn aangevallen, maar fysiek in orde. Mentaal is dat een ander verhaal. Ik schrijft dit om te laten weten dat we veilig en 'oké' zijn."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');