Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Emotionele Monica Geuze openhartig over Zara-Lizzy missen: ‘Het went niet’

“Ik vind het zo lastig.”

Monica Geuze

Monica Geuze en Lars Veldwijk zijn samen de trotse ouders van dochtertje Zara-Lizzy. Het afgelopen jaar verbleef hun dochter bij Monica, omdat Lars voor zijn voetbalcarrière naar Zuid-Korea verhuisde. Nu de voetballer tijdelijk terug is op Hollandse bodem, verblijft Zara-Lizzy bij haar vader. Iets waar Monica gemengde gevoelens over heeft.

Reünie

In de decembermaand is Lars weer even in Nederland, en kan hij zijn kinderen eindelijk weer zien. Door de coronacrisis kon de voetballer namelijk niet zomaar van Zuid-Korea naar zijn thuisland vliegen. Lars moest zijn zoon Mason en dochter Zara-Lizzy dan ook bijna een jaar missen.

Monica is blij dat Zara-Lizzy haar vader weer kan zien, maar geeft toe dat ze met gemengde gevoelens naar de reünie kijkt. Zo biecht ze op dat ze haar dochter enorm mist, als ze bij haar Lars is.

Missen

“Ik vind het zo lastig", vertelt Monica in haar nieuwste vlog. De Temptation Island: Love or Leave-presentatrice deelde in haar vorige video al dat ze het moeilijk vond om haar dochter te missen. Op deze vlog kreeg dan ook ze veel reacties van mensen die hetzelfde meemaken.

“Die zeiden ook dat het niet gaan wennen. Dat vind ik echt niet geruststellend.” Monica vervolgt dat ze ook niet had verwacht dat dit gevoel normaal zou worden. “Het is gewoon iets wat erbij komt, wat ook raar voelt.”

Omgangsregeling

Omdat Lars in Zuid-Korea woont, verbleef Zara-Lizzy altijd bij Monica. “Eigenlijk hadden we niet zoveel te maken met een omgangsregeling, want die was vrij duidelijk”, licht ze toe. “Afgelopen jaar was de omgangsregeling best wel makkelijk voor mij, voor hem niet. Want hij heeft zijn kinderen niet gezien.”

“Dan is het nu opeens zo raar, zo confronterend dat je eigenlijk wel je kind moet delen”, vervolgt de vlogster. “Dat vind ik gewoon lastig te bedenken dat ze bij hem ook haar eigen leventje heeft.”

Hoewel Monica haar dochter enorm mist als ze bij haar vader is, is de mommy ook blij dat Zara-Lizzy haar broertje Mason nu weer ziet. “Ik weet ook dat ze het juist superleuk vindt, ook met haar broertje.”

Bekijk de vlog van Monica hieronder.

Misschien ook voor jou:
Monica Geuze en vriend Robbert zetten volgende stap in relatie
Showbizz
  • RTL Nieuws
  • BrunoPress
  • YouTube