Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monica Geuze en vriend Robbert zetten volgende stap in relatie

Monica licht in haar nieuwste vlog een klein tipje van de sluier op.

Monica Geuze

Monica Geuze en lover Robbert zijn dolgelukkig met elkaar. In de YouTube-video's van Monica is dan ook te zien dat de twee flink wat tijd samen spenderen in het huis van Monica. Maarre, daar lijkt verandering in te komen.

Huizen bekijken

"Ik ga vandaag iets heel leuks doen", begint Monica. Ze legt uit dat Robbert een huis heeft gezien op Funda en dat ze even een kijkje gaan nemen. "Misschien is het wat, misschien totaal niet. We gaan gewoon even kijken wat we leuk zouden vinden voor in de toekomst."

De YouTuber benadrukt al gauw dat er nog geen concrete verhuisplannen zijn. "Maar, ik dacht het is toch leuk om even te delen", gaat Monica verder.

Kopen Zonder Kijken

Al eerder liet Monica in haar vlog weten dat zij en Robbert fan zijn van het tv-programma Kopen Zonder Kijken. Robbert ziet een bouwval à la Kopen Zonder Kijken wel zitten, terwijl Monica liever in een kant-en-klaar huis stapt.

"Ik koop liever een huis dat iets meer kost, waar je niets aan hoeft te doen", begint Monica. "Rob heeft zoiets van: 'We kunnen die muur wel platgooien, en we doen de badkamer waar nu de keuken staat', en dat is echt mijn grootste nachtmerrie", grapt de YouTuber.

Uit Monica haar vlog wordt in ieder geval duidelijk dat de twee al een aantal bezichtigingen hebben gehad. Of er al iets uitgekomen is? "We laten het even bezinken", laat Monica weten. To be continued...

Misschien ook voor jou:
Monica Geuze haalt hard uit naar klagende volger 
Showbizz
  • BrunoPress
  • YouTube (Monica Geuze)