Knallende ruzie tussen Islanders Imen en Fabiënne

Fabiënne haalt flink uit naar het ex-liefje van Remco: "Kijken wie het laatst lacht."

Dat Imen en Fabiënne niet bepaald BFF's waren tijdens Love Island, dat was wel duidelijk. Ook terug in Nederland botert het niet tussen de twee. Op Instagram halen ze flink naar elkaar uit.

Rokers

In een interview met YouTuber Nick Eshuis deed Imen een boekje open over het leven in de Love Island-villa. Zo was al langer bekend dat de camera's eens per week niet draaien. Veel spannende dingen gebeuren er op deze dagen niet, vertelde de Islander. Alhoewel, er waren volgens Imen twee deelnemers die op deze off-camera momenten regelmatig een sigaretje opstaken.

“Er zijn er wel twee die hebben gerookt“, zei Imen. Al gauw vertelt ze lachend dat het niet aan haar is om de namen van deze Islanders te onthullen.

Instagram Live

Al snel werd Imen overspoeld door volgers met dezelfde prangende vraag: “Welke twee Islanders staken zo nu en dan een sigaretje op?” Tijdens een Instagram Live onthulde Imen dan toch dat krullenbol Fabiënne een van de twee rokers was.

Daarnaast zou ze gezegd hebben dat Fab 'de grootste actrice van de villa was'. Dat is in ieder geval wat de bombshell zelf gehoord heeft. Ze haalt in haar Instagram Stories dan ook flink uit naar de ex-lover van Remco: “Imen, grote meid. Gaan we elkaar nou zwartmaken in elkaars live? Is goed schat. Kijken wie het laatst lacht.”

Hoor en wederhoor

Drama tussen twee Islanders? Daar zit populaire YouTuber Fawry Not Sawry natuurlijk bovenop. Hij stuurde Fabiënne direct na haar Instagram Stories een berichtje met: “Omg wat zei ze?” Fab is de beroerdste niet en legt met alle liefde uit wat er was gebeurd.

“Ten eerste”, begint ze haar verhaal. “Ze zei dat ik rookte en ten tweede heeft ze gezegd dat ik in de villa goed kon acteren. Wie is zij om die dingen over mij te zeggen? Ze loopt me gewoon dubbel zwart te maken. Dan word ik gewoon boos.”

De YouTuber pleegt natuurlijk ook een stukje wederhoor bij Imen: “Schaaat, wat had je over Fabiënne gezegd?” Hierop antwoordt Imen dat iemand haar vroeg wie van de deelnemers rookte. “Ik zei Fabiënne. That's it. Really.” Fawry Not Sawry deelde de screenshots van de gesprekken vervolgens in zijn Instagram Stories. Hmm…

Beeld: Love Island

Laatste nieuws