Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fabiënne blikt terug op haar Love Island-avontuur: ‘Met Imen voelde ik ook een spanning’

De Love Island-ster doet ook uit de doeken dat ze er niet aan denkt om opnieuw mee te doen aan een realityprogramma.

Fabiënne

Fabiënne wist Love Island met haar komst twee keer behoorlijk op te schudden. Zo kwam ze in aflevering één als bombshell de villa binnen én keerde ze terug in Casa Amor. Helaas zit Fabiënne’s Love Island-avontuur er inmiddels echt op. In het Brabants Dagblad blikt ze terug op haar liefdesavontuur.

Entree

Fabiënne maakte in aflevering één zelfverzekerd haar intrede in de Love Island-villa, maar vanbinnen was ze toch niet zo fierce als ze eruitzag. “Ik was heel zenuwachtig. Het was ruim veertig graden en de tijd ging ontzettend langzaam.”

Fabiënne doet uit de doeken dat niet alle ladies in de villa haar met open armen verwelkomden. “Met Joan had ik meteen een klik, maar met de overige meisjes voelde ik een afstand. Iedereen was bang dat ik hun man zou innemen.”

De bombshell koos ervoor om een koppel te vormen met Remco. “Maar de klik tussen mij en Mattheüs bleef. Hij zei dat hij mij het mooiste meisje van de villa vond, maar bleef ondertussen ook met Raphaëlla. Toen hij haar koos tijdens een nieuwe herkoppeling, was ik kwaad. Je moet niet van twee walletjes eten.”

Casa Amor

Fabiënne moest de villa uiteindelijk verlaten. Ze hoefde echter niet lang bij de pakken neer te zitten, want ze keerde terug via Casa Amor. “Ik was blij met Casa Amor, maar aan de andere kant: je moet daar wel een ticket terugwinnen voor de gewone villa.”

De Love Island-ster vormde uiteindelijk geen koppel met Mattheüs, maar met Gianni. “Met hem had ik een goede klik. We konden lachen om elkaar. Hij koos ervoor om mij mee te nemen naar de oude villa en hoewel ik dat heel leuk vond, hield ik ook in mijn achterhoofd dat hij terug naar Eilish zou gaan.”

Terugkomst

Hoewel Fabiënne een deel van de dames in de villa al kende, voelde ze zich eenzaam toen ze terugkeerde. “Bij terugkomst voelde ik me alleen. Ik had de andere deelnemers twee weken niet gezien. Met Joan was de klik direct terug, maar Raphaëlla zag mij nog steeds als een bedreiging. Met Imen voelde ik ook een spanning.”

Inmiddels is Fabiënne weer op Nederlandse bodem en kijkt ze uit naar de toekomst. “Ik ga weer fulltime werken en wil gaan vloggen. Als er aanbiedingen komen voor modellenwerk of televisieprogramma’s, sta ik daarvoor open. Reality-tv sla ik in het vervolg af. Maar eerst even bijkomen en alle afleveringen terugkijken.”

Misschien ook voor jou:
Love Islands Fabiënne haalt opnieuw uit naar de Islanders
Showbizz
  • Brabants Dagblad, Love Reality
  • RTL