doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Aha: zó vertelde Remco buiten de camera's om zijn geheim aan Imen

Imen doet boekje open over roken op Love Island

Volgens de Islander waren er twee deelnemers die regelmatig een sigaretje opstaken.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Imen

We zien de Islanders slapen, kletsen, zwemmen en kussen. Ondanks dat we de Islanders bijna 24/7 kunnen volgen, zien we hen vrijwel nooit eten of roken. Imen legt uit hoe de vork in de steel zit.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Roken

In een interview met YouTuber Nick Eshuis vertelt Imen dat de camera's in Love Island niet altijd draaien. Op deze momenten gebeuren er dan ook niet veel spannende dingen volgens de Islander. Alhoewel, er waren volgens Imen twee deelnemers die op deze off-camera momenten regelmatig een sigaretje opstaken.

"Er zijn er wel twee die hebben gerookt", begint Imen. Al gauw vertelt ze lachend dat het niet aan haar is om de namen van deze Islanders te onthullen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Niet in beeld

"Tijdens het eetmoment mochten ze dan even roken", gaat Imen verder. "Tijdens het eten werd er niet gefilmd, want de mensen achter de schermen moesten natuurlijk ook eten."

Maar niet alleen het roken blijft de kijkers thuis bespaard. Op de vrije dagen tijdens Love Island gebeurden er wel meer dingen, die wij als kijker best graag hadden willen zien. Zo vertelde Remco zijn grote geheim aan Imen op een vrije middag.

“Hij heeft het verhaal aan mij verteld op een vrije dag”, vertelt Imen. “We hadden één keer per week een vrije dag, waarop de mannen en vrouwen van elkaar gescheiden werden.” Imen vertelt dat Remco zijn verhaal vertelde, vlak voordat ze met de meiden naar het strand vertrok. Hmmm...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');