Selling Sunset’s Amanza over ex-man: ‘Hij wil niet gevonden worden’

Tijdens het derde seizoen van Selling Sunset werd Amanza's ex-man al vermist.

Lees ook

In het derde seizoen van Selling Sunset komt het privéleven van agent Amanza Smith veel aan bod. De vader van haar kinderen verdween plotseling en wilde niet gevonden worden. In de podcast Skinny But Not Fat doet Amanza een boekje open over de huidige situatie.

Onvindbaar

Amanza en haar ex-husband Ralph Brown zijn de ouders van Noah (10) en Braker (negen). Het koppel vroeg in 2012 een scheiding aan verdeelde de voogdij 50/50. Dit verliep soepel, totdat Ralph compleet van de radar verdween.

“He is off the grind”, begint Amanza in de podcast. “Ik heb geen idee wat er aan de hand is. Ik heb ook geen idee waar hij is. Hij wil nu niet gevonden worden.”

Laatste keer

De laatste keer dat de real estate agent en haar ex-man elkaar zagen, was op 26 augustus 2019. Haar laatste moment van communicatie met Ralph was op 1 september 2019 via een e-mail.

“Hij stuurde me een e-mail en schreef: 'Mijn situatie is momenteel niet goed. Ik kan financieel niet voor de kinderen zorgen. Het is niet veilig voor de kinderen om bij mij te verblijven. Je moet ze houden totdat mijn situatie is veranderd'.”

“Ik weet dat hij nog leeft”

Amanza laat tijdens het interview weten dat haar ex-man niet helemaal van de wereld is. “Ik weet dat hij nog leeft, want ik heb contact met zijn advocaat gehad, aangezien ik de volledige voogdij probeer te krijgen.”

Ook heeft de realityster geprobeerd haar ex-man te traceren, maar helaas was dit zonder succes. “Op een gegeven moment legde hij iets voor aan de rechtbank en kwam er een adreswijziging boven water. We hebben het getraceerd en kwamen vervolgens uit bij een postbusnummer in een UPS-winkel.”

Waar haar ex-husband ook uithangt, Amanza weet zeker dat hij geen voogdij meer krijgt. “Hij heeft mijn kinderen pijn gedaan.”

Bron: Grazia UK | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook