Rico Verhoeven smelt harten van volgers met zoet vader-dochterskiekje 

Rico Verhoeven openhartig over leven na break-up met Jacky Duchenne

De kickbokser heeft het er behoorlijk moeilijk mee dat hij zijn kinderen minder vaak ziet.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Rico en Jacky

Rico Verhoeven en Jacky Duchenne maakten in februari bekend dat ze na een relatie van dertien jaar besloten uit elkaar te gaan. De twee wonen niet meer bij elkaar en dat betekent voor Rico dat hij zijn kinderen daardoor minder vaak ziet dan hij zou willen. Aan Radio 538 doet de kickbokser uit de doeken dat hij dat behoorlijk lastig vindt.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Thuis

André Hazes bracht onlangs het nummer Thuis uit, een lied dat Rico ontzettend raakt. Zo deelt hij dat hij zich goed herkent in de song van André. “Ik weet dat mijn kinderen dat ook hebben. Dat doet wel wat met mij. Ik heb de eerste stapjes van mijn zoon niet gezien, omdat ik toen niet thuis was. Je moet er niet te lang bij stilstaan, maar als je erbij stilstaat doet dat wel pijn."

Rico vertelt dat hij nu vaak alleen thuis is. “Een ruim huis alleen, is écht alleen. Ik mis gewoon de kinderen.” De kinderen voor het slapengaan snel een kus geven, is volgens de kickbokser niet meer vanzelfsprekend.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Vrijgezel

Rico benadrukt in het interview ook dat er momenteel geen vrouw in zijn leven is. Hij vindt het dan frustrerend dat er meteen geruchten over een nieuwe relatie de ronde gaan als hij met een vrouw wordt gespot.

“Dan denk ik: ‘Jongens, kom op. Denk even na.’ Ik ben niet alleen, ik heb ook drie kinderen en die worden ook geconfronteerd met de media.”

Rico's negenjarige dochter vroeg hem onlangs of 'papa het haar zou vertellen als hij iemand heeft ontmoet.' Iets wat de kickbokser enorm raakte. “Ik ben heel groot, maar op zo’n moment voel ik me heel klein.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');