doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Rico Verhoeven over nieuwe thuissituatie met ex-vriendin Jacky Duchenne

Jacky Duchenne openhartig over breuk met Rico Verhoeven

"We hebben een fantastische tijd gehad en hebben samen zijn droom waargemaakt."
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Jacky Duchenne

In februari maakten Rico Verhoeven en Jacky Duchenne bekend uit elkaar te gaan na een relatie van ruim dertien jaar. Rico's ex-vriendin doet nu maanden later voor het eerst een boekje open over de breuk.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Teleurgesteld

Jacky geeft aan dat ze het zwaar heeft gehad toen ze met de kickbokser samen was. "Rico is veranderd, wat altijd mijn angst is geweest. Ik vind het jammer dat de roem zoveel met hem gedaan heeft", vertelt Jacky volgens Shownieuws in een interview met Weekend.

Toch blikt ze ook met goede herinneringen terug op hun relatie. "We hebben een fantastische tijd gehad en hebben samen zijn droom waargemaakt. Maar als mensen zeggen dat hij de ideale schoonzoon is, dan kunnen we daar zeker over discussiëren met mijn moeder, haha", vertelt Jacky.

Of de kickbokser haar heeft bedrogen, wil Jacky niet zeggen. "Nu mag hij van mij gelukkig zijn met wie dan ook, als ze maar goed is voor mijn kinderen", gunt ze haar ex-vriend.

Uit elkaar

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Toch is het niet alleen Jacky die klappen heeft gehad van de breuk. "Ik denk dat hij veel verdriet heeft gehad. Dat hij bij de partij tegen Badr Hari minder goed was, had daar zeker mee te maken", vertelt ze hierover.

Contact hebben ze nog iedere dag met elkaar, maar niet meer via social media. "Ik ben geblokt na de breuk. Hij was het beu dat ik vragen stelde over zijn Instagram-stories. Ik denk dat hij geniet van de vrijheid die hij heeft", aldus Jacky.

Breuk

Jacky en Rico gingen nog in relatietherapie, maar de breuk was onvermijdelijk. Achteraf geeft Jacky toe dat ze gelukkiger waren in hun kleinere huisje, maar dat het mes aan twee kanten snijdt.

"Ik wilde niet het jaloerse kreng zijn dat hem beperkte, maar dat zorgde er wel voor dat zakelijke dingen voorrang kregen, geld kwam boven mij te staan", beëindigd ze haar verhaal.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');