Rico Verhoeven scoort rol in Nederlandse film

Leuk!
Rico Verhoeven scoort rol in Nederlandse film

Dat Rico Verhoeven naast het kickboksen een carrière als acteur wel ziet zitten, steekt hij niet onder stoelen of banken. Na verschillende rolletjes in films en series, heeft hij nu ook een rol bemachtigd in het derde en laatste deel van de film Misfit.

Misfit 3

Vrijdag maakte producent NewBe en distributeur Splendid Film het heugelijke nieuws bekend dat Rico te zien zal zijn in het derde deel van de film Misfit.

Rico hoeft voor zijn rol niet uit zijn comfortzone te stappen, want in de film zal hij ook te zien zijn als kickbokser.

Lees ook: Fans in de ban van pikante foto Rico Verhoeven

Andere rollen

Dit is overigens niet het eerste filmdebuut voor Rico. Eerder vertolkte hij al een bijrol in De Film van Dylan Haegens. Daarin speelde hij een beveiliger.

Andere bekende namen die we terug zullen zien in het nieuwe deel van Misfit, zijn onder andere: Djamila en Niek Roozen. Nicolette Kluijver en Nick Schilder zullen voor de eerste keer in het nieuwe deel verschijnen.

De opnames van Misfit zijn vorige week van start gegaan en vanaf december zal de nieuwe film in de bioscoop te zien zijn.

Bron: RTL Boulevard I Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f952c95a5db2', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });