'Nieuwe liefde voor Rico Verhoeven'

De kickbokser zou weer gelukkig zijn.
'Nieuwe liefde voor Rico Verhoeven'

Rico Verhoeven en zijn ex-vriendin Jacky Duchenne gingen in februari na dertien jaar uit elkaar. Toch lijkt de kickbokser na de breuk niet langer meer alleen te zijn. Hij zou namelijk weer opnieuw liefdesgeluk hebben gevonden.

Verjaardagsfeest

Het zou gaan om de 27-jarige Felicia uit Haarlem. De twee zouden samen gespot zijn op een verjaardagsfeest van Joseph Klibansky, een goede vriend van Rico.

Guido den Aantrekker, de hoofdredacteur van weekblad Story, vertelt in Shownieuws deze informatie van een 'zeer betrouwbare' bron te weten.

Lees ook: Rico Verhoeven over nieuwe thuissituatie met ex-vriendin Jacky Duchenne

Haarlem

Shownieuws belde Felicia op om het gerucht te bevestigen en volgens Guido reageerde ze niet verbaasd op het gerucht, maar ontkende ze het wel. ''Nee, ik ken hem helemaal niet'', zou Felicia verteld hebben.

Toen Felicia door had dat ze gefilmd was op het feest met Rico "gaf ze toe Rico te kennen, maar alleen goede vrienden te zijn'', aldus de presentator van Shownieuws.

Bron: Ditjes en Datjes I Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9b021cbaaa3', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });