Huh? Rico Verhoeven met baard lijkt sprekend op déze bekende acteur

Emotionele dag voor Rico Verhoeven

Rico Verhoeven staat stil bij het overlijden van zijn vader.
Emotionele dag voor Rico Verhoeven

Het is vandaag een emotionele dag voor Rico Verhoeven. De vader van de kickbokser, Jos Verhoeven, zou vandaag zijn zestigste verjaardag vieren. In 2017 overleed Jos aan de ziekte van Alzheimer.

Emotioneel

Op Instagram plaatst Rico twee foto's. Eentje van Jos met zijn kleindochter en een foto van zichzelf met z'n vader uit de oude doos.

Onder de twee kiekjes schrijft hij: "Je 60ste verjaardag. Dat is een mijlpaal. Ik hoop dat je daarboven een feestje viert. Wij vieren het hier beneden. Je bent altijd in mijn gedachten, heb een fijne dag. Ik hou van je."

Overleden

Eind oktober 2017 maakte de kickbokser bekend dat zijn vader is overleden. "Gisteren heeft hij besloten te stoppen met vechten. Hij was sterk, trots en koppig maar dit was een keuze waar hij goed over na heeft gedacht. Om die reden heb ik niks anders dan respect voor hem en zijn keuze. Pap, we hebben veel voor onze kiezen gehad maar ik zal altijd van je blijven houden en zal je altijd missen uit de grond van mijn hart. Ik mis je", schreef de sporter destijds.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7047b472ea8', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });