Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Eloise van Oranje haalt uit naar Marc van der Linden

De gravin is not amused met de uitspraken van de royaltydeskundige...

Eloise van Oranje

Eloise van Oranje is not amused met de uitspraken die Marc van der Linden in een uitzending van RTL Boulevard deed. Volgens de royalty-expert zou haar broertje Claus-Casimir wegens ‘puberproblemen’ naar een Schotse kostschool zijn gestuurd. Een aanname die bij Eloise in het verkeerde keelgat schoot. In haar Instagram Stories neemt ze het op voor haar broer.

‘Puberproblemen’ 

Claus gaat zijn middelbare school afmaken op de Gordonstoun kostschool in Schotland. Marc deelde vrijdagavond in de uitzending van RTL Boulevard dat hij het opvallend vindt dat de graaf midden in het schooljaar overstapt van het Vrijzinnig Christelijk Lyceum in Den Haag naar Gordonstoun.

“Hij is charmant en ambitieus, maar heeft kwajongensstreken waar je je als ouder zorgen om zou kunnen maken”, deelt de royaltydeskundige. Volgens Marc zou dit dan ook de reden zijn dat Claus naar de kostschool wordt gestuurd. Volgens Marc staat Gordonstoun namelijk bekend om het aanbrengen van discipline.

Boos

De opmerkingen van Marc waren Eloise niet ontgaan. Zo reageerde de gravin gisteren op de uitspraken van Marc over haar broertje.

“Wat een raar idee om te suggereren dat Claus weggestuurd wordt, terwijl het de leukste en sociaalste jongen is. Hij is ook nog eens een geweldige broer”, begint de gravin in haar Instagram Stories. “Hoe kun je zo over een jonge jongen praten… en niet verwachten dat het iets met hem doet. Doe normaal en hou je negatieve mening, die op niks is gebaseerd, voor je.”

VWO-diploma

Het is niet de eerste keer dat Eloise van zich afbijt op social media. De gravin behaalde in mei haar VWO-diploma, maar kreeg vervolgens van veel mensen het commentaar dat de leden van de royal family hun diploma’s cadeau krijgen.

“U heeft het over een zeventienjarig meisje. Denk even na voordat u dit soort woorden plaatst”, reageerde Eloise in haar Instagram Stories.

Misschien ook voor jou:
Eloise van Oranje doet boekje open over liefdesleven
Showbizz
  • Instagram, Nu
  • BrunoPress