Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Eloise van Oranje doet boekje open over liefdesleven

Ook onthult het oudste kleinkind van prinses Beatrix wat haar type is.

Eloise van Oranje

Robbert Rodenburg wist niemand minder dan Eloise van Oranje te strikken voor een interview. In zijn YouTube-serie Open Kaart voelt hij de gravin aan de tand over die veelbesproken Weekend-cover én over haar liefdesleven.

Single

Eloise gaat momenteel als vrijgezel door het leven, maar wellicht niet voor lang meer. De oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien doet uit de doeken dat er wel iemand is met wie ze afspreekt. “Ik ben niet echt aan het daten. Op dit moment heb ik het wel gewoon gezellig met iemand”, vertelt ze aan Robbert.

Enne, het lijkt erop dat het niet zomaar een fling is. Zo vervolgt de studente dat haar moeder Laurentien de gelukkige al heeft ontmoet, maar met haar oma, prinses Beatrix, wacht ze nog even.

“Ik heb daar echt totaal niet over nagedacht. Ik hoop dat het niet raar is”, vertelt ze. Haar vriendinnen hebben haar oma daarentegen weleens ontmoet. “Tuurlijk, met m’n vriendinnen waren we even langs mijn oma gegaan. Zij zaten zelfs van – terwijl ik hen echt al heel lang ken – ‘hoe moeten we zijn, wat moeten we zeggen?’”

Uiterlijk of innerlijk?

In Open Kaart vertelt de gravin dat ze niet een bepaald type heeft waar ze op valt. “Want ik heb mensen leuk gevonden met bruin haar, blond haar, kakker, dus ik heb echt geen type.” Eloise vervolgt dat ze het innerlijk belangrijker vindt dan het uiterlijk. “Het kan je echt maken of kraken.”

Eloise deelt dat kinderen voorlopig nog niet op de planning staan, maar dat ze hoopt ze in de toekomst wel te krijgen. “Twee of zo”, zegt ze. “Ik kijk gewoon wat het leven me brengt, ik zie het wel gebeuren.”

Bekijk het hele interview van Robbert hieronder.

Misschien ook voor jou:
Zien: Koningin Máxima draagt de trend du moment
Showbizz
  • Shownieuws
  • BrunoPress
  • YouTube