Eloise van Oranje straalt op Instagram in kleding van ouders

Het nichtje van Amalia showt haar outfits op Instagram.

Eloise van Oranje is sinds een tijdje behoorlijk actief op Instagram. Het nichtje van Amalia heeft inmiddels al meer dan dan 165.000 volgers en plaatst regelmatig leuke kiekjes van bijvoorbeeld haar outfits. Waar ze die outfits allemaal vandaan haalt? Gewoon uit de kledingkast van haar ouders!

Looks

Yes, that's right! Eloise draagt regelmatig items uit de garderobe van haar ouders. Zo is in haar Instagram Stories te zien hoe ze een wit shirt uit haar vaders kast heeft gecombineerd met een rode flared broek en stylet ze een panterjasje van haar moeder met een mom jeans.

Viral

Vorige week kreeg Eloise nog veel media-aandacht toen ze op de cover van weekblad Weekend verscheen met een sigaret. Er ontstond veel ophef over de foto en haar ouders waren absoluut niet te spreken over de cover.

“Eloise is in eerste plaats een privépersoon met de daarbij behorende rechten op privacy. Wij verwachten dat deze gerespecteerd worden. De publicatie van deze foto's doet daar afbreuk aan”, reageerden Laurentien en Constantijn in Shownieuws.

Bekijk de gestylede outfits van Eloise hier en hier.

Bron: LINDA | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws