doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima reageren op overtreden coronaregels

Eloise van Oranje over cover Weekend: 'Ik ben alerter'

De gravin is bijzonder openhartig over haar leven en familie.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Eloise van Oranje

Robbert Rodenburg had de eer om niemand minder dan Eloise van Oranje te interviewen. De influencer wist de gravin te strikken voor zijn YouTube-serie Open Kaart. In het interview vertelt de gravin openhartig over haar leven én reageert ze zelfs op de coverfoto van Weekend waarop ze te zien was met een sigaret.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Video

Eloise maakte enkele maanden geleden haar Instagram-account openbaar en sindsdien geeft ze haar volgers een uniek inkijkje in haar leven. Eloise heeft inmiddels ruim 174.000 volgers en mag zichzelf een ware influencer noemen.

Toen Robbert haar vroeg voor de serie Open kaart, zei ze volmondig: "Ja!"

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Vragen

Omdat er 'open kaart' gespeeld wordt in de serie, beantwoordt de gravin een aantal pittige vragen. In het interview vraagt Robbert onder meer wat Eloise ervan vindt dat ze lid is van de Koninklijke familie.

"Het is gewoon wie ik ben, ik ga er gewoon in mee. Ik zie het niet als iets negatiefs... Wel dat we best wel vaak negatieve reacties krijgen, maar ik zie mezelf niet als iemand die beter is dan de rest", zegt ze hierop.

De gravin geeft aan dat ze veel vaker herkend wordt sinds ze in Amsterdam woont voor haar studie. "Het is een grote stad en door wat er was gebeurd, lig ik nu in elke Albert Heijn." Eloise geeft toe dat ze een stuk alerter is sinds de veelbesproken Weekend-cover.

Eloise

Volgers Robbert was het niet anders om Eloise te interviewen. "Ik heb niet het gevoel dat ik met haar dingen niet heb kunnen bespreken die ik met mijn andere gasten dit seizoen bijvoorbeeld wel heb kunnen bespreken. Dat is heel bijzonder en leuk", aldus Robbert over de aflevering met de gravin.

Het hele interview is vanmiddag om 16.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van Robbert, maar bekijk het 'voorproefje' *HIER.*

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');