Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Volgers uiten kritiek op Eloise van Oranje en Robbert Rodenburg

Volgens veel volgers houden de twee zich niet aan de coronaregels.

Eloise Robbert Rodenburg

Gravin Eloise en YouTuber Robbert Rodenburg hadden het afgelopen zaterdag erg gezellig met elkaar. Het tweetal deelde een aantal gezellige kiekjes van deze dag, maar konden vervolgens op flink wat kritiek rekenen.

Coronaregels

Afgelopen zaterdag deelde Robbert een foto waarop hij samen met Eloise aan een tafel zit. De twee genoten van een 'natte lunch' en deelden dit samenzijn met hun volgers. Al gauw stroomde de ene na de andere negatieve reactie binnen.

"Waarom hoeven jullie geen afstand te houden?" en "Is dit volgens de COVID-19 regels? Kleine 1,5 meter is eerder 15 centimeter. Snap het wel, maar is niet handig om zo demonstratief te posten", klinkt het in de reacties.

Dit bericht bekijken op Instagram

Natte lunch op de Zaterdag 🍷

Een bericht gedeeld door Robbert Rodenburg (@robbertrodenburg) op

Kritiek

Robbert deelde onlangs een interview met Eloise op zijn YouTube-kanaal. Hierbij hielden de twee ook al geen rekening met de 1,5 meter afstand en kregen ze flink wat kritiek.

Tijdens dit interview deed Eloise een boekje open over haar love life. Eloise gaat momenteel als vrijgezel door het leven, maar wellicht niet voor lang meer. De oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien doet uit de doeken dat er wel iemand is met wie ze afspreekt. “Ik ben niet echt aan het daten. Op dit moment heb ik het wel gewoon gezellig met iemand”, vertelt ze aan Robbert.

Misschien ook voor jou:
Eloise van Oranje doet boekje open over liefdesleven
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram